foto leden OVHM

Onze leden in alfabetische volgorde

Klik op de logo’s voor meer informatie.

logo

A.S.E. System Engineering

logo

Advocaten kantoor Seelen

Alberink

Alberink Autobedrijf

Autobedrijf Alberink is een compleet auto bedrijf en al meer dan 40 jaar actief in Tubbergen en omstreken

ha-ra

Anita Huls, Uw Hara consulent

Voor verkoop van milieuvriendelijke en duurzame schoonmaakproducten bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor persoonlijk advies

Arends

Arends Houten Emballage

Maken en leveren van industriele houten verpakkingen, houten kisten, houten kratten en houten pallets en andere soorten houten transportverpakkingen. Alles wordt op maat gemaakt, we hebben dus geen standaard producten.

logo

August Grotelaar Schilder

autogroep Twente

Autogroep Twente

Autogroep Twente is een toonaangevende speler op het gebied van mobiliteit in Twente. Autogroep Twente is zelfstandig Hyundai dealer en heeft daarnaast een zeer ruim aanbod van alle merken occasions. Ze hebben vestigingen in Hengelo, Enschede en Harbrinkhoek.

logo

Autoservice Letteboer

Sagenland

B&B Sagenland

Kom gezellig overnachten bij B&B Sagenland of kom in het weekend gezellig genieten bij theehuis het zoete zusje!

barprofessional

Barprofessional

Barprofessional is een groothandel met professionele tools voor de bartender, sommelier en barista in de catering, horeca en hospitality industrie.

basiccosmetics

Basic Cosmetics

Basic Cosmetics is dé groothandel voor beauty professionals en producent van de merken Extenso en Glure. Ruim 20 jaar leveren wij professionele huidverzorging en praktijkbenodigdheden aan (aankomend) schoonheidsspecialisten en opleidingsinstituten door heel Nederland.

belmel

BelMel Office Support

Ik ontzorg je met veel plezier in je dagelijkse werkzaamheden door je de office klussen waar je zelf niet aan toe komt uit handen te nemen. Zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan je core business en de groei van je onderneming!

bloemenhoek

De Bloemenhoek

Dagelijks staan in onze winkel verse boeketten en bloemstukken voor u klaar waarmee u iemand anders of uzelf kunt verwennen. En wilt u het anders, dan maken we ter plekke een boeket voor u op maat.

boerderijwinkel

Boerderijwinkel Ons Boer'n Erf

Wij hebben een boerderijwinkel bestaande uit allemaal zelfbedieningsautomaten. In de winkel verkopen wij onze eigen ambachtelijk gemaakte zuivelproducten zoals karnemelk, yoghurt, vla etc, Maar ook allemaal streekproducten zoals eieren, aardappelen jam, appelsap.

westerhof

Bouwbedrijf Westerhof

Wij zijn een allround bouwbedrijf, met name werkzaam in de woningbouw, utiliteitsbouw, agrarische bouw en verbouw. Daarnaast bouwen wij onder ons eigen concept “Westerhof Wonen” traditionele vrijstaande woningen.

Brusse Masselink

Brusse & Masselink

Wij zijn een Twents advocatenkantoor, met vestigingen in Almelo, Tubbergen en Oldenzaal. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht met allerlei juridische vragen. Door parate kennis kunnen we hen vrijwel direct voorzien van een duidelijk advies en in geval van een geschil lossen wij dit zo snel mogelijk op.

Busschermilieu

Busscher Milieu Advies

Busscher Milieu Advies is een adviesbureau dat zich met name bezig houdt met (agrarische) milieuvraagstukken, gericht op de natuurwetgeving (stikstof), de milieuwet- en regelgeving en de Ruimtelijke Ordening. 

logo

Catering John Brughuis

Lekker vers en betaalbaar voor de lekkerste BBQ.

CTT

Combi Terminal Twente

 

Transport | Synchromodal | Depot | Warehousing | Customs Support

flowquip

FLOWQUIP-process solutions

Flowquip-process solutions richt zich als exclusief agent en consultant voor de Benelux, van een aantal gerenommeerde fabrikanten, op advisering en verkoop van process equipment voor de chemische- en petrochemische-, de farmaceutische- en voedingsmiddelen-, en de olie- en gasindustrie.

logo

Gerbert Paus Montage

Goossen

Goossen Autoschade

Allround autoschade herstelbedrijf uit gemeente Tubbergen

groothuis

Groothuis Timmerfabriek

Houten kozijnen, ramen en deuren in de breedste zin van het woord? Nieuwbouw, renovatie en restauratie? Meedenken in oplossingen en/of een passend advies? Voor al deze zaken kun je terecht bij Groothuis Timmerfabriek We produceren, geheel aangepast aan uw wensen, houten gevelelementen voor u.

logo

H.J. Groothuis Vasgoed B.V.

logo

Hartcom Software

whiskyteacher

Henri Goossen the Whisky teacher

Ik ben een whisky-entertainer die u meeneemt op een inspirerende reis langs de verschillende whiskylanden, voor whiskyproeverijen op locatie. An evening with joy, laughter and whisky!

logo

Hofhuis Keukens

logo

HV Installaties

logo

J. Grotelaar Schilderwerken

Kampkuiper

Kampkuiper Bistro & Catering BV

Bij Kampkuiper vier je het leven! Een geweldig feest, een heerlijk diner, een
gezellige middag op het terras, een presentatie of zakelijke evenement? Wij verzorgen het graag voor jullie! Moet het op een bijzondere locatie? Of zijn jullie op zoek naar een bijzondere locatie! Ook hierin denken we graag met jullie mee!

Kemperink

Kemperink BWI B.V.

Kemperink Bedrijfswageninrichting is gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfswagens, ombouwen van “geel” naar “grijs” kenteken voertuigen en rolstoelbus ombouw.

logo

Kippers Wandafwerking

Kookrijk

Kookrijk

Gezellige Kookstudio samen koken, proeven en genieten.

DE JURK VOOR JOU
Ontwerp de jurk voor jou samen met ons.
Maak een afspraak en bezoek ons!

www.dejurkvoorjou.nl

 

Langeveld

Langeveld Fysiotherapie

Wij zijn een fysiotherapie-praktijk van een menselijke maat. Onze praktijk is laagdrempelig en toegankelijk voor eenieder en er heerst een gemoedelijke sfeer. De patiënt en zijn vraag staan bij ons voorop. Door het brede pakket van specialisaties dat wij in huis hebben zijn wij vrijwel altijd in staat om onze patiënten te helpen.

lenferinkpaus

Lenferink Paus accountants en adviseurs

Lenferink Paus accountants en adviseurs is het accountants- en advieskantoor voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector en de non-profit sector. Wij zijn er voor de gevestigde ondernemers, maar ook starters zijn bij ons van harte welkom. Het is onze ambitie om u praktische oplossingen te bieden die u uiteindelijk zakelijk of privé betere resultaten opleveren.

Lesker

Lesker Bouwkundig Tekenburo

Lesker bouwkundig tekenburo houdt zich bezig met het ontwerpen van gebouwen voor bedrijven en particulieren. Wij zorgen voor het contact met welstand, gemeente, aannemers, andere belanghebbenden en begeleiden en adviseren je tijdens het bouwproces.

Lesscher

Lesscher Autoschade

Of het nu gaat om schadeherstel aan uw auto of caravan, het spuiten van velgen of remklauwen, spot repair of uitdeuken zonder spuiten, uw voertuig verdient de beste zorg en is hiervoor bij ons in goede handen.

logo

Loohuis Beheer B.V.

logo

Management 4 Care B.V.

MariskaHuls

Mariska Huls Schoonheidsspecialiste

In mijn schoonheidssalon geef ik dagelijks de behandelingen met veel plezier, passie, enthousiasme en ontspanning.
De salon is een mooie, gemoedelijke schoonheidssalon waarin persoonlijke aandacht en tijd voor de klant voorop staat.

logo

Markgraven Dierenartsen

logo

Mekkelenberg Projecten B.V.

Exploitatie en beheer van vastgoedobjecten

Mensink

Mensink Autoschadeherstel B.V.

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en spuiten van auto’s en overig wegmaterieel. Tevens kunt u bij ons terecht voor schade aan uw Caravan of Camper. Wij ontzorgen u graag.

MiMomento

MiMomento Skinclinic

Het huidinstistuut waar huidverbetering en een relax momentje hand in hand gaan. We zijn gespecialiseerd in permanente make up en is er een boutique kapsalon en nagelstudio. In een luxe en gezellige sfeer ontvangen wij je graag!

Mobility4all

Mobility4all B.V.

Aanpassing van autos en bussen voor het zelf rijden of vervoeren van personen met een lichamelijke beperking.
Leverancier van ASS / RECARO auto en bus stoelen op maat (ingemeten) voor personen met lichamelijk klachten die in de fabrieksstoel niet goed kunnen zitten.
ELOFLEX lichtgewicht inklapbare rolstoel dealer.

logo

Nijland Voegwerken

logo

Oerbekke Klussenbedrijf

logo

Oerbekke Timmerwerken

Olde Olthof

Olde Olthof Autoruiten B.V.

Verkoop en montage van autoruiten.

oude Wesselink

Oude Wesselink Bronbemaling B.V.

Het juiste adres voor uiteenlopende bemalingsactiviteiten. Van kleine klussen, zoals het voorbereiden van bouwwerkzaamheden voor bijvoorbeeld een prefab huiskelder tot grote nieuwbouw en reconstructies in de wegenbouw.

 

logo

Planting Power

Rabobank

Rabobank

logo

Rene Ter Wee Radiateurenservice

logo

Silvo Wigger Bouw

smartfloor

Smartfloor

Smartfloor is de toonaangevende leverancier in Europa van robuuste, duurzame lichtgewicht vloercomponenten en accessoires voor taxibussen.

logo

Sociale + Innovatie Twente

Ter Horst

Ter Horst Aannemersbedrijf

Als bouwbedrijf met ruim tachtig jaar ervaring weten we als geen ander waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben en hoe we daar een passend antwoord op kunnen geven.

logo

Timmerhuis Onroerend Goed

Veldink-busscher

Veldsink - Busscher

Een adviseur die lokaal betrokken is, bij de buurt én bij onze klanten.

Weidevogel

Weidevogel Reclameproducties

Weidevogel verzorgt de vormgeving van de meest denkbare uitingen zoals: logo’s, huisstijlen, correspondentiepapier,
leaflets, folders, brochures, advertenties, periodieke uitgaven, boeken en speciaal drukwerk.

logo

Weiss Copy Service

logo

Welman Calculatie

logo

Welman Units

logo

Westerhof Advies

ereleden

Ereleden

Jan Kemperink

Henk Löwik

nieuw lid

Ben jij de volgende?

Onze vereniging is altijd op zoek naar enthousiaste en gezellige nieuwe leden!

Ben jij ondernemer en werk of woon je in Harbrinkhoek of Mariaparochie? Word dan ook lid van onze gezellige en diverse vereniging! Neem contact met ons op voor meer informatie.